Ialt 14 gæster (inkl. Marie, Malthe og Emil – dog eksl. Kristian!)
Frokosten:
Nakkefilet på 2,3 kg. smurt ind i rub og grillet i 4 timer. Der var 300 g tilbage.
Spinat- og granatæble-salat. Vi lavede af 375g spinat og et granatæble. Det var rigeligt og kunne være en mindre portion
Flødekartofler af 4 kg kartofler. Det var ca. 2kg for meget med de salater der også var.
1 svinemørbrad. Var halvt i overskud, men havde der været to, kunne man nøjes med en mindre nakkefilet…
Kagen:
Vi lavede en bradepande-fuld i størrelse. Det var ca. dobbelt så meget som var nødvendigt efter frokosten
Limemousse:
http://himmelske-kager.blogspot.dk/2008/10/mmmhh-lime-mousse.html
Hindbærmousse:
http://front.dk/2015/02/emils-lagkage-2015/
Nøddebundene:
http://smagdigfrem.dk/2014/08/25/noeddelagkage-med-nougatcreme/