Churro-skåle til is

  • 56,75 g Smør (1/4 cup)
  • 2 tsk. Brun farin
  • 1/2 tsk. salt
  • 227 ml. vand (1 cup)
  • 227 ml mel (1 cup)
  • Korn fra 1 stang vanilje
  • 4 æg

Kog smør, brun farin, salt og vand op i en tykbundet kasserolle.
Når det koger tilføjes mel og massen røres kraftigt igennem til en tyk opbagning.
Afkøl blandingen i 5 minutter og tilføj vanilje og æg.
Put den færdige og afkølede masse i en sprøjtepose.
Spray/smør bagsiden af en muffin-form med fedtstof og byg skåle op omkring formene ved at lægge lag på lag fra bunden og op.

Frys formen ned til skålene er stivfrosne og dybsteg dem i olie i en gryde til de er gyldne og sprøde.

Pas på olien ikke er for varm, da dejen ellers stivner for hurtigt og fanger luften til store bobler.

Dup med køkkenrulle, afkøl og fyld til randen med is 🙂