Mozzarellafyldte kødboller

“Tør” mozzarella skæres i tern på 2x2cm. Gem i køleskabet til senere.

Opskriften her giver ~42 kødboller med 400g af hver kødtype. Dvs. hver kødbolle vejer ~33 gram.
1/2 kg hakket oksekød
1/2 kg hakket svinekød
1 fed Hvidløg
Salt & peber
2 1/2 dl rasp (~140 gram)
1 1/2 dl revet parmesan (35-40 gram)
2 æg
1 – 1 1/2 dl sødmælk
1 1/2 dl hakket persilleLav frikadeller på størrelse med 1 golfkugle.

Put en mozzarrella-tern i hver kødbolle og dæk den jævnt med kødfarsen.

Put kødsovs i bunden af en tykbundet gryde og arranger kødbollerne i lag.

Kog kødbollerne  i 2 – 2 1/2 time ved svag varme.

video source: https://www.youtube.com/watch?v=7He8diveakY

Tyvstjålet, oversat og omsat til metriske mål fra https://www.reddit.com/r/slowcooking/comments/3o9eel/mozzarella_stuffed_meatballs/