Mozzarellafyldte kødboller Posted bySimon October 31, 2015April 14, 2024 http://front.dk/wp-content/uploads/2015/10/pV8gLyC.gif.mp4 “Tør” mozzarella skæres i tern på 2x2cm. Gem i køleskabet til senere. Opskriften her giver ~42 kødboller med 400g af hver kødtype. Dvs. hver kødbolle vejer ~33 gram. 1/2 kg hakket oksekød 1/2 kg hakket svinekød 1 fed Hvidløg Salt & peber 2 1/2 dl rasp (~140 gram) 1 1/2 dl revet parmesan (35-40 gram) 2 æg 1 – 1 1/2 dl sødmælk 1 1/2 dl hakket persilleLav frikadeller på størrelse med 1 golfkugle. Put en mozzarrella-tern i hver kødbolle og dæk den jævnt med kødfarsen. Put kødsovs i bunden af en tykbundet gryde og arranger kødbollerne i lag. Kog kødbollerne i 2 – 2 1/2 time ved svag varme. video source: https://www.youtube.com/watch?v=7He8diveakY Tyvstjålet, oversat og omsat til metriske mål fra https://www.reddit.com/r/slowcooking/comments/3o9eel/mozzarella_stuffed_meatballs/