Stjålet fra Louises madblog.
10-12 stykker
Forberedelsestid:
Ingredienser
150 gram blødt el. smeltet smør
250 gram sukker
2 æg
175 gram mel
1 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
4 spsk (40 g) kakao
0,75 dl A38/naturel yoghurt/fromage frais el. lign
0,75 dl kogende vand
3 x Ingredienser
450 gram blødt el. smeltet smør
750 gram sukker
6 æg
525 gram mel
3 tsk vaniljesukker
3 tsk bagepulver
12 spsk (120 g) kakao
2,25 dl A38/naturel yoghurt/fromage frais el. lign
2,25 dl kogende vand
Fremgangsmåde
1. Pisk det bløde smør med sukker.
2. Tilsæt æggene et ad gangen, pisk det hele godt sammen.
2. Yoghurt (el.lign.) og det kogende vand tilsættes dejen og røres/piskes sammen.
3. Alle de tørre ting blandes i en skål for sig selv og blandes i dejen. (her skal der ikke piskes)
4. Fordel dejen i en springform eller en bageform.
5. Kagen bages ved 175 grader i 35-40 minutter.
6. Pynt eventuelt kagen med glasur og drys med kokosmel.
2. Tilsæt æggene et ad gangen, pisk det hele godt sammen.
2. Yoghurt (el.lign.) og det kogende vand tilsættes dejen og røres/piskes sammen.
3. Alle de tørre ting blandes i en skål for sig selv og blandes i dejen. (her skal der ikke piskes)
4. Fordel dejen i en springform eller en bageform.
5. Kagen bages ved 175 grader i 35-40 minutter.
6. Pynt eventuelt kagen med glasur og drys med kokosmel.